Klavs Bruun har fået svar før EM-kvalifikationskampe

28/09/2015 11:26

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen og de danske håndboldkvinder var i weekenden inviteret til Skopje af tidligere landstræner Jan Pytlick.

Den makedonske klub Vardar Skopje, hvor Pytlick i dag er cheftræner, manglede kvalificeret modstand op til Champions League.

Derfor drog 15 danske spillere sydpå for at møde Vardar Skopje i et dobbeltopgør fredag og lørdag. Begge kampe endte med nederlag til Danmark.

Landstræneren fik trods nederlagene en masse indtryk og materiale at arbejde videre med, fortæller han til Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

- Vi har fået set spillerne mod et hold, der ikke kendte os i forvejen og fået nogle indikationer af, hvor vores spillere står henne.

- Vi har også fået vigtige informationer om, hvordan pigerne klarer sig i vores måde at forsvare på, men ikke mindst i forhold til, hvad de skal gøre fremadrettet, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han har hele vejen igennem krævet, at holdet skal spille mere aggressivt.

- Det skal hellere være for vildt end for afventende, og vi har arbejdet meget med balancen mellem det offensive og defensive. I de her to kampe må vi bare sige, at det til tider blev lidt for offensivt.

- Vi var dog klar over, at det ville blive en udfordring at møde op og spille mod et af verdens bedste hold uden så meget som en træning først. Det synes jeg også, kampene bar præg af, fortæller landstræneren.

Samtidig noterede han sig også et par plusser i bogen.

- Anne Mette Pedersen har længe været god for København Håndbold, hvor hun scorer nærmest hver gang, hun får chancen. Nu har jeg set, hun også kan gøre det for os.

- I den anden ende af banen har vi fået bekræftet, at Stine Bodholt er stærk i det offensive forsvarsspil.

- Til sidst vil jeg også gerne give Mette Gravholt en stjerne for hendes spil hernede, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Allerede om otte dage samles truppen igen frem mod EM-kvalifikationskampene mod Tyrkiet og Portugal.

/ritzau/