Klavs Bruun har fundet ny fysioterapeut til landsholdet

Fredag valgte kvindelandsholdets fysioterapeut gennem 14 år, Birte Andersen, at stoppe, og siden da har Dansk Håndbold Forbund (DHF) arbejdet hårdt på at finde en afløser.

Valget er faldet på 37-årige Mikkel Hjuler, der arbejder som daglig leder af en idrætsklinik og fungerer som underviser for Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

- Birte Andersen har gjort et kæmpe stykke arbejde, der har været meget værdsat gennem årene, så det var vigtigt for os at finde en kompetent afløser.

- Vi er derfor rigtigt glade for, at Mikkel Hjuler har sagt ja til jobbet på grund af hans store faglighed og håndbolderfaring.

- Og så har han et godt kendskab til mange af spillerne efter at have været fysioterapeut på ungdomslandsholdene for syv-otte år siden, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen til forbundets hjemmeside.

Mikkel Hjuler glæder sig til opgaven.

- Jeg er først og fremmest stolt over at skulle overtage jobbet efter Birte Andersen, der har gjort et sindssygt godt stykke arbejde.

- Dernæst ser jeg frem til at komme ud i marken igen, og jeg glæder mig til at komme tilbage på håndboldbanen og arbejde på højeste niveau med de allerbedste spillere, lyder det fra Mikkel Hjuler.

Kvindelandsholdet samles næste gang 7. marts, hvor der venter to EM-kvalifikationskampe mod Rusland. Den første er 9. marts i Astrakhan, og anden kamp er 12. marts i Næstved.

Samlingen fortsætter herefter frem til OL-kvalifikationen i Aarhus 18.-20. marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip