Klopp arbejder med Liverpools mentalitet

Liverpools fodboldspillere har fået nye oplevelser ved at træne under tyskeren Jürgen Klopp.

Liverpools nye manager arbejder først og fremmest for at ændre spillernes mentalitet og give dem en større følelse af fællesskab.

Det fortæller den kroatiske landsholdsspiller Dejan Lovren til klubbens hjemmeside. Lovren konstaterer, at holdet allerede har opnået gode resultater med Jürgen Klopp.

Holdet var ubesejret i Klopps første seks kampe. Så blev det til et nederlag til Crystal Palace, men det nederlag blev fulgt op af fire sejre i træk inden weekendens nederlag til Newcastle.

- Med tiden bliver det bedre endnu. Med hans metoder og hans måde at arbejde på, kan jeg ikke se, hvorfor det ikke skulle blive bedre.

- Vi arbejder helt sikkert hårdt på træningsbanen, men lige nu handler det endnu mere om mentaliteten. Jeg tror, at den engelske og tyske mentalitet er forskellig, siger Lovren.

Ifølge kroaten har træningen ændret sig under Jürgen Klopp. Spillerne laver træningsøvelserne som et hold i højere grad end alene.

- Vi laver meget som hold og ikke så meget individuelt. Det kan godt være, at de unge spillere har en del arbejde en-til-en. Men vi arbejder først og fremmest som et hold.

- Når han viser os en video eller taler os gennem en træningsøvelse, ser han på os som et helt hold. Han forklarer, hvordan vi som hold skal gøre et eller andet helt specifikt bedre, forklarer Lovren.

Ifølge Lovren forsvarer Liverpool sig nu lidt højere oppe på banen, end man gjorde under den tidligere manager Brendan Rodgers.

- Det indbygger lidt mere element af risiko, men det betyder også, at vi som en helhed fremstår lidt mere kompakt, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip