Klopp om Dortmund-krise: Trænerskifte er ikke et tema

Skrevet af admin

|

30/11/2014

Dagens topnyheder

Tingene vil bare ikke fungere i denne sæson for den tyske storklub Borussia Dortmund.

Med søndagens 0-2-nederlag til Eintracht Frankfurt har klubben, der for 18 måneder siden var i Champions League-finalen, kun vundet én gang i 10 kampe og er nummer sjok i Bundesligaen.

Men træner Jürgen Klopp er fortsat overbevist om, at han er den rigtige mand til at vende den negative stime i klubben.

- Jeg kan godt forstå, at journalister spørger, om jeg tænker på at trække mig, men det er slet ikke noget tema i klubben. Jeg ser mig selv som den ansvarlige, siger Jürgen Klopp til Sky Television.

- Hvis det bare handlede om held, og hvis en ny træner kunne ændre situationen, så ring til mig - så vil jeg træde tilbage.

- Men så længe ingen kommer og siger: "Vi har en, som kan gøre det bedre", så kan jeg ikke gå. Jeg har et stort ansvar, og det accepterer jeg, siger Klopp.

Den 47-årige træner har opbygget en stor kredit i Dortmund efter seks meget succesfulde sæsoner i klubben, som han har ført til to tyske mesterskaber og en pokaltitel.

Så sent som i sidste sæson blev Dortmund vicemester for andet år i træk, men efter sommerpausen er der meget lidt, der har fungeret.

Kun 11 point i 13 kampe er det blevet til, og mod Frankfurt lød der tydelige pibekoncerter fra Dortmunds fanblok.

- Det er klart, at det ville komme. Vi gør det ikke let for fansene, det må man sige, siger Klopp.

- Vi kom godt ind i kampen, men Frankfurts første mål gjorde ondt. Det var et nakkedrag. Vi ville ændre tingene dramatisk til det positive i dag. Det lykkedes os bare ikke, erkender den pressede træner.

Dortmund får en ny chance for at rette lidt op på tingene på fredag, når Hoffenheim kommer på besøg på Signal Iduna Park.

/ritzau/