Klose troede på Götze: Du kan få det til at ske

Den tyske veteranangriber Miroslav Klose sagde til Mario Götze, at han kunne blive matchvinder, da VM-målkongen blev udskiftet med spilleren, som før finalen blev beskrevet som truppens største skuffelse.

- Da Mario skulle ind i stedet for mig, sagde jeg: Du kan få det til at ske, fortæller Klose, som i et mindeværdigt øjeblik fastholdt Götzes hoved med begge hænder ved udskiftningen.

I kampens 113. minut stod Götze for kampens flotteste detalje, da han brysttæmmede André Schürrles indlæg, vendte rundt og hamrede bolden i mål fra en spids vinkel, uden at bolden nåede at ramme jorden.

Det betød, at Tyskland vandt VM-finalen med 1-0 over Argentina efter en intens og underholdende kamp.

Klose var den eneste spiller fra det tyske hold, som tabte til Brasilien i VM-finalen i 2002. Han mener, at søndagens sejr udligner alle tidligere skuffelser.

Tyskland var i VM-semifinalen for fjerde turnering i træk, men sølv og to bronzemedaljer var facit inden søndagens guldjubel.

- Dette kroner alt. Dette er verdensklasse. Jeg kan næsten ikke begribe det, siger den 36-årige veteran.

- Det har altid været drømmen at få lov til at stå deroppe, når trofæet deles ud - i stedet for at stå på banen og klappe af de andre, siger han.

Efter først at have tangeret og derefter slået Ronaldos VM-rekord med sit 15. og 16. mål har Klose muligvis spillet sit sidste VM. Han ville dog ikke sige, om han er færdig på landsholdet.

- Jeg ved ikke, om jeg fortsætter på landsholdet. Jeg har brug for at sove på det nogle nætter, og så vil jeg træffe den rette beslutning, siger Klose.

/ritzau/NTB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip