Knæskadet Cult-profil bliver sportsdirektør

Cykelrytteren André Steensen har gennem flere år været en af ankermændene på Cult Energy Vital Water.

En knæskade tvinger nu Steensen til at indstille cykelkarrieren, men heldigvis for Cult beholder den 26-årige dansker tilknytningen til holdet, da han fra 1. januar fortsætter med sportsdirektørlicens.

- Det er en svær beslutning at skulle indstille en karriere, som den André har haft gennem mange år. Han har efter min mening været en af de mest markante danske ryttere i feltet lige siden juniortiden.

- Vi har været rigtig glade for de år, vi har samarbejdet med André og glæder os fortsat til at skulle spare med ham i diverse beslutningsprocesser, siger holdets manager Christa Skelde i en pressemeddelelse.

- André er en meget intelligent rytter og dygtig taktisk - han har de samme værdier som Michael og jeg, og han har været en af de vigtigste kulturbærere på vores hold gennem flere år, hvilket gjorde det oplagt for os at tilbyde ham en ny titel.

- Vi er meget glade for at få lov at beholde Steensen, siger Christa Skelde.

André Steensen, som tidligere i karrieren blandt andet har kørt under Bjarne Riis på det daværende CSC-Saxo Bank-hold, glæder sig til nye udfordringer.

- Jeg ser frem til overgangen som sportsdirektør med stor spænding og vil forsøge at bidrage til, at vi fortsat kan udvikle holdet og talenterne på holdet i den rigtige retning.

- Samtidig er jeg utrolig glad for, at jeg kan fortsætte med at være tilknyttet holdet, nu da jeg ikke længere er i stand til at cykle, siger Steensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip