Knald dig rask - disse småskavanker kan ordnes med en tur i høet

10/03/2015 18:44

Alexander Klemp

Nyheder

Mest læste i dag

Nogle gange er man bare flad. Der er ingen forklaring. Man har fået sin søvn, sin mad og hvad man ellers trænger til.

Eller har man?

Undersøgelser har vist, at lidt lagengymnastik kan gøre mere for dig end tror. Det er selvfølgelig lækkert (for det meste), men faktisk kan det også afhjælpe nogle af de små lidelse, som nogle gange falder over en, fortæller Elite Daily.

Læs også: Undersøgelse: Så mange dates skal du på, før end du må have sex

Vi har samlet en lille liste herunder med skavanker, som du kan afhjælpe med lidt knalderi. 

Hovedpine.

Nu dur den klassiske undersøgelse ikke mere. Forskere har opdaget, at endofinerne, som frigives under sex, går lidt i hjernen som smertestillende. Han/hun har altså ikke brug for panodiler, men noget helt andet.

Læs også: Mænd afslører: Her er vores største ønske i dobbeltsengen

Søvnbesvær. 

Når man alligevel ligger i sengen, så hvorfor bare ligge og kigge ud i luften? Sex frigiver homonet oxytocin, som hjælper os med at falde i søvn. Det kaldes også for kramme-homonet, så man får også større lyst til at falde i søvn i hinandens arme.

Dårlig sex.

Den eneste måde, du kan blive bedre til sex, er træning. Træning og træning. Men studier viser også, at lyst avler lyst, så jo mere du boinker, jo mere smag får du for det. 

Læs også: Den brutale sandhed: Det sker der, når en mands penis brækker

Hikke.

Mange har deres helt egen kur mod hikke. Stå på hovedet og drik citronvand. Men ifølge Dr. Francis M. Fesmire, så er den bedste kur en god orgasme. Den giver nemlig vagus nerven en ordentlig rystetur og rebooter systemet.

Tristhed.

Det er klart, at det hjælper på humøret at ligge tæt med nogen. Men ifølge James Coan, professor i psykologi ved University of Virginia i USA, så frigiver sex så meget af glædeshomonerne oxytocin og endofiner, at du rent faktisk kan knalde dig glad. En undskyldning om, at det tager mange gange, er faktisk den bedste undskyldning for at, nå ja, gøre det mange gange.

Læs også: Kvinde vil skilles efter én uges ægteskab: Penissen er for stor

Tømmermænd. 

Der er ingen undersøgelse, som definitivt konkluderer, at sex fjerner tømmermænd. Men det fjerner trods alt fokus fra det for en stund. Alkohol sænker også testosteronniveauet hos mænd, så de har brug for en omgang for at få det normaliseret. 

Kroniske smerter. 

Forskere har opdaget, at stimulering af klitoris - selv uden orgasme - kan blokere for smerter i ryg og ben. Ydermere, så kan det faktisk også hjælpe mod smerter fra menstruration og gigt. Så du kan faktisk også selv stimulere dig ud af smerten for en stund.