Knallertkører skyder mand i bil i Esbjerg

En mand er onsdag aften blevet skudt, mens han sad i sin bil ved et vejkryds i Esbjerg.

Da han holdt dér, kørte en knallert op på siden af ham, og knallertkøreren affyrede flere skud mod bilens fører, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Skyderiet skete ved 21.15-tiden på Spangsbjerg Møllevej i den vestjyske by, og politiet er torsdag morgen fortsat ved at danne sig et overblik i sagen.

- Vi skal have skaffet os et overblik over, hvad der reelt er sket derude. Hvor mange skud er blevet affyret og med hvilket våben? Og så har vi nogle efterforskningsmuligheder, som vi anvender nu, lyder det fra vicepolitiinspektør Bent Thuesen.

Det er uvist, hvor mange gange manden i bilen er blevet ramt og hvor, men han meldes uden for livsfare.

Det står heller ikke klart, hvor mange skud knallertkøreren præcist har affyret, men der skulle være tale om mere end ét. Han flygtede fra gerningsstedet og er endnu ikke blevet anholdt.

- Knallertkøreren kommer op på siden af bilen og affyrer skud mod bilens fører, da han holder ved et kryds. Der er affyret flere skud mod bilen med en pistol, fortæller Bent Thuesen.

Det er ikke klart, om der var flere personer i bilen end manden bag rattet.

Ifølge politiet har skyderiet sit udspring i en konflikt mellem de to personer, som begge har tilknytning til grupper, som "man godt kan kalde bander".

- Men det er ikke deres grupperinger, der er årsag til konflikten. Det har mere personlig karakter, understreger Bent Thuesen, som dog ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvad den personlige konflikt så bunder i.

På grund af efterforskning af gerningsstedet var der spærret af på Spangsbjerg Møllevej fra Degnevej til Stengårdsvej. I løbet af natten har politiet dog åbnet for trafikken igen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip