Knap så heldig stavefejl på politimesterens kontor: Kan du finde brøleren?

Et gulvtæppe er blevet fjernet fra en sherifs kontor i Florida, efter en kvik person lagde mærke til, at ordlyden på tæppet var noget speciel. Det skriver BBC.

På det 3200 kroner dyre gulvtæppe, som i to måneder lå ved indgangen til politikontoret i Pinellas County i Florida, skulle der have stået det nationale motto "In God we trust" (Vi stoler på Gud red.), istedet stod der "In dog we trust" (Vi stoler på hund red.), oplyser en talsperson fra Pinellas County.

En humoristiske lille stave- eller trykfejl vil de fleste mene, men ordensmagten var ikke helt af samme overbevisning. Og i en fart blev tæppet fjernet, indtil politiet får fingre i et "korrekt" eksemplar.

Læs også: Ups: Kan du se, hvad der er galt med den her politibil?

Pinellas sherif Bob Gualtieri fortæller, at politiet vil forsøge at bortauktionere tæppet til fordel for velgørenhed. Og det tyder på, at der er stor interesse for at købe tæppet - især hundeejere vil gerne bruge tæppet til deres elskede kæledyr.

Stavefejlen er lavet af tæppeproducenten, som beklager brøleren.

Se billederne af det uheldige tæppe her:
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip