Knap så smart: Mobiltyv lagde selvportræt på nettet

En engelsk, mandlig tyv har ikke blot dummet sig ved at stjæle fra en dreng, han har også taget skridtet videre og udstillet sin kriminalitet på nettet til skue for et stort publikum - herunder drengens mor.

Tirsdag den 1. oktober om formiddagen ved en station i Essex opsøgte en mand en 12-årig skoledreng og spurgte om klokken. Da drengen hev sin Blackberry op ad lommen for at tjekke tiden, huggede manden telefonen ud ad hænderne på drengen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Efterfølgende har manden, som beskrives som i starten af 20'erne og med spidse kæber og skægstubbe, fået den storslåede ide at tage et par selvportrætter og oploade dem på Whatsapp, der er en engelsk tekst- og billedeservice for smartsphones. Automatisk blev der sendt en notifikation om denne handling til telefonens kontakter.

Det skriver Metro.uk.

Derfor fik den 12-årige drengs mor sig lidt af en overraskelse, da hun pludselig kunne se sin søns gerningsmand.

LÆS OGSÅ: Virkelig dumt: Brandfolk måtte redde mands diller ud af brødrister 

Politiet i Essex har offentgjort billederne i håb om, at nogen kan genkende manden.

- Vores appel er til mandens venner og familie, som vi håber vil kontakte os eller råde ham til at melde sig selv. Vi kan simpelthen ikke fatte, at manden har kriminaliseret sig selv, siger efterforsker ved Essex Politi, James Smith og tilføjer: 

- Tyven har endvidere afsløret via instant messaging, at han bor i det sydlige London.

   

 

Dagens Gossip