Knivoverfald i København: Mand stukket i halsen

Skrevet af admin

23/08/2014

Dagens topnyheder

En 28-årig mand er lørdag formiddag blevet stukket i halsen med en kniv, oplyser vagtchef Carsten Reenberg fra Københavns Politi til Ritzau.

Knivstikkeriet er foregået i Hillerødgade på Nørrebro i København, og en person er allerede anholdt i sagen.

- Der er tale om to mænd, som kommer op at skændes ude på gaden, og så trækker den ene en kniv og stikker den anden i halsen, fortæller central efterforskningsleder Kristian Aaskov til Ritzau

Offeret er efterfølgende blevet bragt til Rigshospitalets Traumecenter og skulle ifølge politiet være stabiliseret.

- Umiddelbart er han uden for livsfare, fortæller Kristian Aaskov.

Politiet modtog anmeldelsen om knivstikkeriet lørdag formiddag klokken 10.17. Knivstikkeriet er foregået ved en svømmehal, der ligger i gaden.

- Nu har vi en anholdt i sagen, og vi har også det formodede gerningsvåben, fortæller Kristian Aaskov, og politiet betragter dermed sagen som opklaret.

Sagen er det andet alvorlige knivstikkeri i København inden for et halvt døgns tid. Kort før midnat blev en 25-årig kvinde stukket ned i Valby.

Det overfald fandt sted på Asta Nielsen Strædet, hvor kvinden var på vej hjem fra en fest, da hun blev overfaldet. Ifølge politiet skete det tilsyneladende umotiveret.

Kvinden blev stukket i maveregionen og er i løbet af natten blevet opereret. Hendes tilstand er stabil.

I modsætning til knivstikkeriet lørdag formiddag så er overfaldet på kvinden uopklaret. Politiet mener, at der kan være tale om en mand, som tidligere fredag aften umotiveret slog en anden kvinde, der gik på gaden.

/ritzau/