Knudsens afløser i Flensburg bliver en dansker

Skrevet af admin

|

05/12/2013

Dagens topnyheder

Sønderjyskes håndboldherrer mister stregspilleren Anders Zachariassen, der skifter til den tyske storklub Flensburg-Handewitt på en treårig kontrakt.

Det 22-årige stortalent har i denne sæson scoret 65 mål i 13 kampe for sønderjyderne, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er på samme tid både stolt og ærgerlig over, at klubben må sige farvel til den populære stregspiller.

- Vi har været meget glade for samarbejdet med Anders Zachariassen, der på alle parametre har vist en fantastisk udvikling gennem de sidste tre sæsoner.

- Vi har haft en god snak med ham, og han fokuserer nu fuldt ud på den resterende del af sæsonen og de resultater og målsætninger, vi skal opnå med holdet, siger Simon Hajdu Lindhardt til Sønderjyskes hjemmeside.

- Det er naturligvis altid ærgerligt at miste en af de lokale, dygtige spillere på holdet. På den anden side er vi også meget stolte over, at vi kan generere spillere til en af verdens bedste klubber.

- Det er en fantastisk mulighed for Anders Zachariassen at prøve sig af i Bundesligaen, og vi kan kun sende de bedste ønsker med held og lykke i Flensburg-Handewitt, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Drengedrømmen om Bundesligaen og storklubben Flensburg-Handewitt er gået i opfyldelse for Anders Zachariassen.

- Det er klart, at det er kæmpestort for en ung spiller at skulle spille i verdens bedste liga. Det er en stor udfordring og et tilbud, som jeg ganske enkelt ikke kunne afslå.

- Det er også et cadeau til Sønderjyske, at jeg nu får muligheden for at skifte til Flensburg-Handewitt, siger Anders Zachariassen.

- Jeg er stolt over, hvad vi har opnået på få år i klubben - med oprykning til ligaen og kvalifikation til DM-slutspillet.

- Holdet har udviklet sig eksplosivt, og jeg har været meget glad for at yde mit bidrag til denne udvikling. Den sportslige ledelse har vist mig stor tillid, og ikke mindst har jeg været glad for min rolle på holdet.

- Nu handler det om at fokusere på de kommende kampe. Vi har et stærkt og homogent hold i denne sæson, og jeg vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for Sønderjyske og mine holdkammerater, siger Anders Zachariassen.

/ritzau/