Knust 15-årig pige sætter ild til sig selv, efter kæresten slog op

En tragedie udspillede sig i den britiske by Dorset.

Den 15-årige Rebecca Berry var så knust over, at kæresten var gået fra hende, at hun satte ild til sig selv. Hun døde af skaderne. Det skriver Daily Mail.

Kun få dage efter bruddet knælede hun ned i en cirkel af fyrfadslys, hældte brandbar væske ud over sig og satte ild til sig selv.

Obduktionen viser, at hun ikke døde af selve ilden, men af de dampe, hun inhalerede. Før sin død sagde hun til nogle venner, at livet ikke var værd at leve, efter hendes kæreste havde afsluttet forholdet.

Men retsmedicineren vil ikke kategorisere hendes død som selvmord, fordi hun ikke fuldstændigt kan afgøre, om den 15-årige vidste, at hendes handlinger ville medføre døden.

Læs også: Lægerne troede denne teenagepige måske var gravid - sandheden viste sig at være hjerteskærende

Forud for sin død forsøgte hun at komme i kontakt med sin ekskæreste, som blokerede hende på Facebook. Derefter sendte hun flere foruroligende beskeder, hvor hun truede med selvmord.

Til sidst gik hun til hans hjem for at forsøge at få ham tilbage, men det endte i tårer. Ekskæresten var bekymret og begyndte at tale med hende igen, men kunne ikke stoppe hende fra at begå selvmord.

Kort før, hun gik uden for for at tænde lysene, skrev hun ham en sidste besked.

- Jeg vil bare sige, at jeg elsker dig en sidste gang, så farvel.

Pigens adoptivmor Gillian Scott-Taylor er knust.

- Rebe (pigens kælenavn, red.) var en fantastisk sjov, intelligent og målrettet person. Hun har kæmpet i gennem sin pubertet med spørgsmål om hendes egen identitet og separationsangst som resultat af at være blevet adopteret. Hendes far, stedfar og jeg gjorde alt, vi kunne, for at hjælpe hende igennem de problemer, men tragisk nok var det ikke nok, siger moderen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip