Knust amerikansk far sender ballon til vejrs for død søn - dansk pige finder den i baghaven

En knust far i den amerikanske stat Illinois sendte en heliumballon til vejrs med en håndskrevet hilsen til sin døde søn.

For et par dage siden blev den fundet af en lille pige i en dansk baghave. Det skriver The Local

Blake Kenneth Seifers var kun syv år gammel, da han under en cykeltur blev ramt af en bil og døde. Drengens familie holder jævnligt nogle mindeceremonier for ham. De sender balloner til vejrs med hilsner, når sorgen er ubærlig.

Senest slap de balloner fri på Blake Kenneth Seifers fødselsdag i september. I denne uge fandt Karina Rye Sørensens datter den i haven.

- Dette lyder måske meget mærkeligt, fordi vi bor i Danmark, men min datter fandt denne ballon i går i vores have. Den har navnet Blake Seifers i toppen, og det er fra en far, som har mistet en søn. Beskeden er meget smuk og hjerteskærende. Jeg var virkelig bevæget, og jeg synes, det er fantastisk, at denne ballon kom fra jer, skriver hun til en mindeside på Facebook for drengen, som siden har delt Karina Rye Sørensens besked.

Læs også: Marianne fandt verdens ældste flaskepost: Her er den overraskende besked

På ballonen stod der blandt andet:

- Far savner dig så meget, og lige nu har jeg det rigtig svært.

Drengens tante siger, at familien er særdeles rørt over Karina Rye Sørensens besked.

So totally cool! Karina Rye Sørensen Oct 21st, 9:19am Hello. I think my first message dissapeared so I try again. This...

Posted by Remembering Blake Kenneth Seifers on Wednesday, October 21, 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip