Knust Tannaz: Det gjorde rigtig ondt

Der var tårer og grådkvalte stemmer i fredagens udgave af X Factor, da to af Remees unge solister endte i farezonen.

For 15-årige Tannaz fra Odense blev det også den sidste optræden på X Factor-scenen, da hendes egen mentor valgte at sende hende hjem og i stedet beholde unge Baraa Qadoura i konkurrencen. Og at det netop var Baraa, som Tannaz skulle møde i farezonen, påvirkede hende meget.

- Det gjorde rigtig ondt, sagde den unge solist efter showet med tårerne løbende ned ad kinderne. De to er nemlig blevet rigtig tætte venner som konkurrencen er skredet frem, fortæller Tannaz, der dog havde overskud nok til at sende varme tanker videre til de resterende X Factor-deltager.

- X Factor-rejsen stopper for alle på et tidspunkt, for mig blev det bare i dag. Men jeg under de andre så meget succes, sagde sangfuglen. 

Den unge odenseaner optrådte med nummeret "I Danmark er jeg født" af Isam B og hverken hende eller Remee lage skjul på, at aftenens sangvalg har været et sats fra deres side.

- Det var et frisk pust, og vi havde brug for det, for jeg havde ellers sunget de tunge sange, som jeg elsker at synge, og det skal jeg måske bare blive ved med, siger Tannaz, der nu glæder sig til at skulle hjem til sin normale hverdag og se sine venner.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip