Knuthenborg Safaripark: Tiger angreb barnevogn

Den vilde natur kom lidt for tæt på, da familien Malthesen var på tur i Knuthenborg Safaripark. Familien måtte efterlade deres barnevogn i gabet på en tiger. Det skriver bt.dk.

Sidst på formiddagen tirsdag var familien ved at forlade tigerburet i deres bil, da en af tigrene kiggede meget intenst og interesseret på dem.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Og da Thomas Malthesen trykkede på speederen satte tigeren i løb mod bilen.

Tigeren satte forpoterne på kofangeren og flåede barnevognen, som var fastgjort til kofangeren, af køretøjet. 

Herefter lagde den sig ved et hegn og tyggede løs i barnevognen.

- Vi kører ud og kan se, at alle andre bag os stopper op. Vores dreng på fire græder og vil ikke tilbage for at se, hvad der sker. Og vi får at vide, at vi ikke kan få den igen, inden parken lukker klokken fem, siger Thomas Malthesen til bt .dk.

Han har onsdag været i kontakt med både Knuthenborg Safaripark og sit forsikringsselskab.

Barnevognen er totalskadet, og, ifølge Thomas Malthesen, kan den ikke erstattes, fordi det er et dyr, der har forårsaget skaderne.

Pressechef hos Knuthenborg Safaripark, Søren Knudsen, forklarer, at færdsel i den såkaldte Tigerskov er på eget ansvar. Det er der flere skilte, der gør opmærksom på i parken.

- Man må heller ikke have ting siddende på bilen. Normalt ville vores ellers erfarne slusevagt have opdaget det, da de kørte ind i Tigerparken. Så det er meget beklageligt, at han ikke har opdaget det, siger Søren Knudsen.

Ifølge pressechefen har der sikkerhedsmæssigt ikke været noget problem. Han oplyser, at barnevognen er hentet ud af Tigerparken og familien Malthesen kan hente den.

KLIK OG SE BILLEDET I FULD STØRRELSE:

 

Dagens Gossip