København Håndbold-direktør: Ledelsen står bag fyring

Det er udelukkende ledelsen i København Håndbold, der står bag mandagens fyring af Martin Albertsen som cheftræner.

Det fortæller håndboldklubbens direktør, Kim Mikkelsen, som direkte adspurgt afviser, at spillertruppen har været involveret i beslutningen.

- Overhovedet ikke. Det er overhovedet ikke blevet diskuteret med spillerne, siger han.

Kim Mikkelsen har truffet beslutningen i samråd med bestyrelsen.

- Spillerne har været super loyale og bakket op om det trænerteam, der har været indtil for et par timer siden. De bakker naturligvis op om det midlertidige trænerteam, der nu skal være der, og også om en fremtidig træner, siger han.

I første omgang skal den hidtidige assistent Mathias Berg stå i spidsen for holdet, der på onsdag møder FCM Håndbold på hjemmebane i pokalturneringen. Den ordning bliver dog kun midlertidig.

- Der er ingen tvivl om, at pigerne ønsker at vinde håndboldkampe. De er kommet til klubben, fordi klubben har ambitioner.

- De vil gerne vinde håndboldkampe, så de kan godt se, at det har været nødvendigt at træffe beslutningen. Men der er ikke tale om, at spillerne har drevet beslutningen, siger Kim Mikkelsen.

Ambitiøse København Håndbold, der har spillere som Søs Søby, Louise Svalastog og Marianne Bonde i truppen, har blot hentet to point i sæsonens første seks kampe i Boxer Dameligaen.

Det placerer holdet på en foreløbig næstsidsteplads, efter at klubben i sidste sæson sluttede på en skuffende niendeplads.

- Det handler om længere tids manglende sportslige resultater, så det er ikke så meget et spørgsmål om, at vi skulle have haft x eller y point nu.

- Det er et spørgsmål om, at vi har følt, at der skal ske noget. Både i forhold til den placering, vi har nu, men også den, vi havde i sidste sæson, siger Kim Mikkelsen.

Martin Albertsen er blevet tilbudt en administrativ stilling i København Håndbold, men det er uvist, om han fortsætter i klubben.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip