København Håndbold ydmyger Tvis i jagt på slutspil

11/02/2016

Det profilspækkede København Håndbold opgiver ikke sådan drømmen om at nå slutspillet i Primo Tours Ligaen.

På hjemmebane slog københavnerne ellers så formstærke Team Tvis Holstebro med 33-20 efter 15-8 ved pausen.

Efter en svag sæsonstart er København godt i gang med et flot comeback, og en plads blandt de seks øverste, der avancerer til slutspillet, virker ikke længere usandsynlig.

Holdets præstation mod ligaens nummer fire berettigede i hvert fald til en plads i det fine selskab.

Inden det første kvarter var rundet, havde holdet skabt et forspring på seks mål, og det fortsatte med at vokse.

Særligt Anne Mette Pedersen og Anne Mette Hansen var oplagte og scorede på samlebånd for hjemmeholdet.

Midtvejs i anden halvleg lød Københavns føring på hele 25-13, og holdet formåede at holde det store forspring indtil afslutningen.

Med sejren er København nu på 16 point for 17 kampe på syvendepladsen. Holdet er et point efter nummer seks, Nykøbing Falster, der dog har spillet en kamp færre.

Team Tvis Holstebro, der mødte til kampen med fire ligasejre på stribe, har 21 point på fjerdepladsen.