København-profil jagter EM-plads: Prøver at give den gas

Mens spændingen om kampens udfald hurtigt forsvandt i Danmarks 32-20-sejr over Serbien ved Golden League i Norge, er der stadig spænding om den sidste plads i Jan Pytlicks EM-trup.

Anne Mette Hansen, der er en af bejlerne til pladsen, var delvist tilfreds med sin indsats i kampen.

- Jeg synes, at jeg gør det godt i forsvaret og kæmper godt, men jeg ville gerne have scoret nogle flere mål. Men jeg prøver bare at give den gas, siger København Håndboldspilleren.

Den 20-årige venstreback mener dog, at andre faktorer end blot hendes eget spil kommer til at afgøre, hvem der får den sidste plads.

- Det kommer an på, hvad trænerne vil have, og hvilke konstellationer de vil spille med. Om de vil have en venstreback eller to playmakere, der kan ligge og spille hurtigt ved siden af hinanden, siger Anne Mette Hansen.

Hendes formentlig værste konkurrent til den sidste plads i truppen er Lærke Møller fra Team Tvis Holstebro. Playmakeren spillede en god kamp mod Serbien og anbefalede sig bedst på baggrund af fredagens kamp.

Hun fik efterfølgende ros af landstræneren.

- Hun gjorde det rigtigt fint. Det så godt ud, siger Jan Pytlick.

Den 18-årige højreback fra SK Aarhus Mette Tranborg er den tredje spiller, der er i betragtning til den sidste plads i truppen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip