Købstædernes Forsikring fyrer direktøren

Der er brug for friske kræfter. Derfor har bestyrelsen Købstædernes Forsikring fyret direktøren gennem 16 år, Mogens N. Skov. Der er endnu ikke fundet en afløser.

- Bestyrelsen er straks gået i gang med at finde en ny administrerende direktør. Indtil denne er fundet, indtræder Steen B. Jørgensen som administrerende direktør, skriver forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

Steen B. Jørgensen har været medlem af bestyrelsen i Købstædernes Forsikring siden 2010 og har været direktør i finansielle virksomheder i mere end 20 år.

- Baseret på de seneste års erfaringer har vi i bestyrelsen konkluderet, at der er brug for friske kræfter i direktionen.

- Vi søger derfor en ny administrerende direktør, som har arbejdet indgående med det forsikringstekniske område, lyder begrundelsen fra bestyrelsesformand i Købstædernes Forsikring, Hans Kristian Jensen.

Selskabet forklarer, at fyringen af den mangeårige direktør er udløst af, at Mogens N. Skovs direktørkollega har sagt op.

- Ændringen i direktionen blev aktuel, da driftsdirektør Jesper Franch, som var sat i spidsen for implementeringen af selskabets strategi, uventet opsagde sin stilling.

- En enig bestyrelse har efterfølgende vurderet, at Købstædernes Forsikring fremadrettet bør have en direktion på kun én person, som kan videreføre strategien, hedder det i pressemeddelelsen.

Selskabet oplyser, at Mogens N. Skov stopper som direktør med øjeblikkelig virkning, men at han fremover skal løse konsulentopgaver for forsikringsselskabet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip