Kolding har stærkt udgangspunkt i spændende slutspil

Skrevet af admin

16/04/2014

Dagens topnyheder

Et enkelt point er nok for KIF Kolding København, når holdet skærtorsdag tager imod Bjerringbro-Silkeborg i den næstsidste runde i slutspillet.

Uafgjort vil stensikkert sende koldingenserne i semifinalen, fordi holdet så når op på syv point, og det kan maksimalt blive overgået af ét andet hold.

Reglerne siger, at ved pointlighed bliver placeringerne afgjort af holdenes placering i grundspillet - og her sluttede KIF øverst.

Men det nødvendige point kan blive svært nok endda at skovle ind mod en modstander, der jagter sin sidste semifinalechance og er pisket til en sejr i Brøndby Hallen.

- Vi er på hjemmebane, og vi ved at der venter os en hård kamp, siger KIF Kolding Københavns cheftræner Aron Kristjánsson til klubbens hjemmeside.

- BSV har en stærk defensiv, og de har i Kristian Kjelling en individualist, som både som skytte og med indspil til Kári Kristján Kristjánsson på stregen kan gøre ondt på enhver modstander.

- Og så har spillere som Mads Christiansen og Mads Nielsen også gjort det bedre i BSV’s seneste kampe. Så vi ved, at der venter os en meget svær kamp, siger Aron Kristjánsson.

Før de sidste to runder har alle gruppens fire hold mulighed for at gå videre. KIF Kolding København fører med seks point foran Aalborg med fem, mens BSV og Sønderjyske har fire point.

KIF Kolding København startede slutspillet stærkt, men holdet har fået ridser i lakken efter to nederlag i træk. Senest blev det til 23-24 mod hjemmestærke Sønderjyske.

- Vi afsluttede ikke koncentreret nok. Og lavede også lidt for mange fejl. Det betød, at vi fik mange kontramål imod os.

- Samtidig havde vi ikke den nødvendige bredde i angrebet. Det har vi arbejdet hårdt på at forbedre ved træningerne i de seneste dage, siger Aron Kristjánsson.

Kampen i Brøndby spilles skærtorsdag klokken 16. Senere samme eftermiddag tager Aalborg mod Sønderjyske.

Hvis det bliver til to hjemmesejre er de to semifinalister fundet, inden den sidste runde bliver afviklet 2. påskedag.

/ritzau/