Kolding Kommune bevilger 24 millioner til landsbyskoler

Skrevet af Finn Jensen

27/11/2012

Dagens topnyheder

Landsbyskolerne rundt om i landet har svære tider med at få bevillinger til modernisering og udbygning. Kolding Kommune indfrier et gammelt løfte til lokalområdet, med bevillingen.

Dalby Skole og Vester Nebel Skole
I 2012-2013 skal Dalby Skole udbygges og renoveres for 14 millioner kroner, og Vester Nebel Skole for 10 millioner kroner. 

Et løfte til lokalområdet indfries
- Bevillingen er opfyldelsen af et tidligere Uddannelsesudvalgs løfte til lokalområdet. Det er meget tilfredsstillende. Selvfølgelig først og fremmest for de elever og det personale, der får glæde af de forbedrede faciliteter. Funktionelle, sunde og æstetiske lokaler signalerer og understøtter den høje faglige kvalitet, der præger Dalby Skole, fortæller en glad udvalgsformand for Uddannelsesudvalget, Oluf Lykke Nielsen

- Det er meget tilfredsstillende, at Byrådet har fundet mulighed for en forbedring af de fysiske rammer for yderligere to af kommunens landsbyskoler i lighed med de arbejder, vi har i gang på et par større skole, siger Oluf Lykke Nielsen.

Skylder elever og ansatte gode rammer
- Vi har også tidligere kraftigt forbedret de fysiske rammer for en række både små og store skoler. Vi ønsker, at Kolding Kommunes folkeskoler fremtræder i tip-top trimmet tilstand. Det skylder vi vore elever og vore dygtige ansatte, som skaber flotte resultater i vore folkeskoler, slutter Oluf Lykke Nielsen.

Foto: Arkiv