Kolding Storcenter er bedst til aktiviteter

Kolding Storcenter udmærkede sig i flere kategorier, da "Danmarks bedste shoppingcenter 2013" blev kåret i Tivoli i København.

Storcentret i Kolding blev overgået af Bruuns Galleri i Aarhus, der fik prisen som "Danmarks bedste shoppingcenter 2013". Kolding Storcenter blev nummer to.

Til gengæld kunne Kolding Storcenter stige helt til tops på vinderskamlen i kategorien ”Shoppingcentret med Danmarks bedste aktiviteter”. Så det var en stolt centerchef, der efter prisuddelingen kunne drage hjem med et nyt diplom til væggen.

- Det er selvfølgelig super ærgerligt, at vi ikke vinder titlen som Danmarks Bedste Shoppingcenter, når vi er så tæt på. Men samtidig glæder jeg mig over, at de aktiviteter og anderledes tiltag, vi sætter på programmet i Kolding Storcenter, får positiv opmærksomhed, siger en storsmilende centerchef, Gitte Lindbo.

Belønnet for nytænkning

Blandt Kolding Storcenters seneste aktiviteter er realityshowet Fristelsernes Hus, som var årets store satsning sammen med 20 Years Young-kampagnen i anledning af centrets 20 år. Den 20 dage lange event fik stor opmærksomhed i medierne og en overvældende respons på Facebook.

Aktiviteter giver travlhed i butikken

Det er ikke nok, at der er gode parkeringsmuligheder, ly for vejret og slagkraftige tilbud, når man skal trække kunder til et shoppingcenter. Sådan lyder det fra Helle Palmelund, der er butikschef hos Designersmarket i Kolding Storcenter.

- Det er super vigtigt, at der sker noget, som folk har lyst til at opleve og være del af. Det er naturligvis ikke alle aktiviteter, der rammer lige præcis vores målgruppe, men vi kan tydeligt mærke, at der er mere run på i butikken, når der sker noget i centret. Vi har butikker i andre centre, men Kolding Storcenter skiller sig positivt ud. Her tør man tage chancer og satse på nogle anderledes arrangementer, og det er der brug for, mener Helle Palmelund.

Kunderne er begejstrede

Kundernes vurdering af de 23 nominerede centres service, udvalg, åbningstider, spisesteder, atmosfære, parkeringsforhold med videre tæller 50 procent, mens juryens bedømmelse ligeledes tæller 50 procent. I kundeundersøgelsen udmærker Kolding Storcenter sig ved at ligge helt i top på størstedelen af de 15 kundespørgsmål.

 

Dagens Gossip