Kollega: Kasper Schmeichel har skrevet sit eget kapitel

Når man slår op i fodboldens historiebøger om mange år, bør der være særskilte kapitler om både Peter Schmeichel og sønnen Kasper Schmeichel.

Det mener FC København-målmanden Stephan Andersen, som kender Kasper Schmeichel fra mange års tro tjeneste på landsholdet.

Som nyslået engelsk mester og fast målmand på sensationsholdet Leicester har Kasper Schmeichel imponeret Stephan Andersen i denne sæson.

- Når man nævner ordet Schmeichel, så er noget af det første, man tænker på, nok Peter Schmeichel. Det bliver nok svært nogensinde at komme udenom.

- Men der er ikke nogen tvivl om, at Kasper har skrevet et kapitel for sig selv, siger Stephan Andersen.

Den tidligere Charlton-målmand roser Leicester-kollegaen for sine præstationer i Premier League.

- Det er fantastisk flot. Den sæson, Leicester har haft, har været fremragende. Når man ser, hvad holdet lå og sloges med i sidste sæson, så er det lidt af et eventyr.

- Kasper har bidraget med rigtigt fint og flot spil i løbet af sæsonen og medvirket til, at Leicester vandt mesterskabet. Det har jeg stor respekt for, siger Stephan Andersen.

- Jeg har set nogle af kampene og synes, han har gjort det godt. Han har været inde i en god periode med en masse clean sheets i træk. Det har været stort for ham.

- Han har en rigtig stor andel i mesterskabet. Et er redningerne, noget andet er den betydning, han har for holdet på grund af den ro, han udviser. Forsvaret har stor tiltro til ham, forklarer Stephan Andersen.

FCK-målmanden er selv på vej tilbage efter en ankelskade, og han håber på lidt spilletid i den sidste del af sæsonen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip