Komedie-kvinder kæmper om førstepladsen

Skrevet af admin

10/09/2015

Mest læste i dag

For at toppe listen over tv-skuespillerinder med den bedste indtjening, skal man hive ikke mindre end 28,5 millioner dollar, svarende til næsten 190 millioner kroner, hjem på et år. Og den imponerende årsløn er der faktisk ikke bare én men to tv-skuespillerinder, der har set rulle ind på kontoen.

Førstepladsen på Forbes' liste over de tv-skuespillerinder, som har tjent bedst det seneste år, bliver nemlig delt af den colombianske "Modern Family"-stjerne Sofia Vergara og "Big Bang Theory"-skuespillerinden Kaley Cuoco-Sweeting.

Det er altså en solid sejr for kvinder i komedieserier på årets prestigefulde liste. Også tredjepladsen indtages af en kvindelig komediestjerne, nemlig Sofia Vergaras "Modern Family"-kollega Julie Bowen. Men lønposen er langt fra den samme for den 45-årige skuespillerinde, som indtager tredjepladsen med en årsløn på 12 millioner dollar, det vil sige næsten 80 millioner danske kroner - og under halvdelen af sin 43-årige kollega.

Blandt listens øvrige højdespringere er "Greys Hvide Verden"-stjernen Ellen Pompeo, som med en indtjening sidste år på 11,5 millioner dollar - omkring 76 millioner danske kroner - sidder på fjerdepladsen.

Sidste år indtog Sofia Vergara også førstepladsen med en årsløn på hele 37 millioner dollar, det vil sige svimlende 246 millioner kroner - og faktisk er det fjerde gang i træk, at hun topper listen. Kaley Cuoco-Sweeting indtog sidste år en tredjeplads på listen.

Se hele listen her: http://www.forbes.com/pictures/gjdm45ikg/the-golden-age-for-tvs-a/

/ritzau/FOKUS