Komiker hænger girafjæger ud på nettet

Du må være helt forskruet, når du kan dræbe så smukt et dyr og efterfølgende lægge dig ved siden af det og smile.

Sådan skrev den britiske komiker Ricky Gervais for nylig på Twitter om et billede af en kvindelig jæger, som stolt poserede ved siden af en giraf, hun havde nedlagt.

Komikerens spydige kommentar udløste en storm af hadefulde Twitter-beskeder og dødstrusler fra alverdens dyreelskere, der er rasende på jægeren. Og nu tager hun til genmæle.

- Giraffen var døden nær, og enten kunne han rådne op eller blive brugt som føde til de lokale afrikanere. Jeg valgte at ære hans liv ved at gøre ham brugbar for andre, og jeg fortryder det på ingen måde. Jeg er taknemmelig for, at jeg kunne være med til en så grundlæggende god gerning, forklarer hun til websiden HuntingLife.com.

Men forklaringen om, at jægeren skød giraffen som en tjeneste til lokalbefolkningen, giver 53-årige Gervais ikke meget for.

- Efter hun skød giraffen af ren godhed og for at brødføde de lokale, spiste hun dem her til dessert, skriver briten således om to billeder, hvor selvsamme jæger smilende poserer ved siden af henholdsvis en død løve og en død bjørn.

Se Ricky Gervais' spydige kommentar til jægeren her: https://twitter.com/rickygervais/status/588809816744800257

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip