Komiker i chok: Fik to diagnoser samme dag

Der findes gode og dårlige dage. Og så findes der rigtig dårlige dage.

Og en rigtig dårlig dag var det for den skotske komiker Billy Connolly, da han på samme dag fandt ud af, at han led af både prostatakræft og Parkinsons sygdom.

Det skriver WENN.com.

Selv om begge sygdomme er meget alvorlige, frygtede komikeren dog aldrig for sit liv.

- Det sjove er, at jeg aldrig følte mig tæt på at dø. Det første, min læge sagde til mig, var, at jeg ikke skulle dø. Men tanken om at dø havde ikke engang strejfet mig, siger han.

Dagen, hvor Connolly fik stillet de to diagnoser, var nærmest en symbolsk slutning på en mærkelig uge for den 71-årige komiker. Mandag fik han at vide, at han skulle have høreapperat, tirsdag gav lægen ham medicin mod halsbrand, og onsdag fik han altså stillet dobbeltdiagnosen.

Komikeren lider dog ikke længere af prostatakræft. Han blev nemlig opereret for det i september, og han er nu erklæret rask.

Og hans Parkinsons sygdom holder han indtil videre under kontrol ved at træne fire gange om ugen og ved at løse krydsord.

Og for ikke at ende som glemsom Parkinsons-patient har han også altid en notesbog ved hånden. På den måde kan han nemlig notere sig ord og vendinger, han frygter at glemme.

Newspaq

 

Dagens Gossip