Komiker laver dokumentar om sin lille diller

Patrick Moote friede til kæresten på storskærm til en basketball-kamp og blev således ydmyget for øjnene af ikke bare af alle tilskuerne, men også flere millioner Youtube-brugere, da hun takkede nej.

Kæresten ville ikke giftes med ham, og hovedårsagen var hans beskedne udstyr. Og hvad gør man efter så eftertrykkelig en afvisning? Man laver en dokumentar om sin tissemand.

Læs også: Mand i poncho og bar røv anholdt: - Den er alligevel for lille til at blive set

Nu, et år senere, er Patrick Moote klar med filmen Unhung Hero - på dansk den dårligt udstyrede helt.

- Jeg tror, at det var en god måde at distrahere mig selv fra det, der var sket. Og frieri-videoen havde fået så mange hits, at det var svært ikke at se det som en slags fordel. Måske kunne denne ting, der havde været så brutal, vendes til noget positivt, siger Patrick Moote til New York Post.

I dokumentaren undersøger han forskellige måde at forlænge dilleren på, og en læge måler også hans.

- Jeg ville bevise, at størelsen ikke betyder noget, men også at jeg ikke har en specielt lille penis. Jeg tror, at vi så en mulighed for at svare et spørgsmål, som jeg tror plagede mange fyre, og det plagede virkelig mig, siger han.

Læs også: 26-årig mand med unaturlig stor diller blottede sig i skov

I filmen ser man ikke Patrick Mootes diller, og han fortæller heller ikke i tal, hvor stor den er. Men lægen kaldte den lille, men inden for det normale.

Han er stadig usikker omkring sin tissemand, men det har haft en positiv effekt at lave filmen. F.eks. bliver kvinder positivt overraskede, når de hiver bukserne af ham.

- Jeg har sat barren så lavt, at piger bare er overraskede over, at jeg overhovedet har en penis. En pige, jeg havde været på et par dates med, sagde: "Gud, den er jo ikke så lille igen." Og jeg sagde: "Det er ikke  rigtig en kompliment?!", siger Patrick Moote.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se traileren til Unhung Hero her:

 

Dagens Gossip