Komiker truet på livet efter foto med FCK-trøje

Heino Hansen havde tabt et væddemål, og prisen var at lægge et billede på Facebook, hvor han havde en FCK-trøje på. I virkeligheden er han inkarneret Brøndby-fan, og det er mange af hans fans tilsyneladende også.

Og flere af dem tog voldsomt på vej over billedet og har truet ham på livet.

Læs også: Voldtægt og trusler koster 44-årig tre år i fængsel

- Jeg har ingen ord for, hvad du har gjort, dit fucking FC-svin. Tro selv på, at du får lov til at gå mere end tre skridt ind på Sydsiden næste gang, før jeg finder dig. Og det er jo ikke ligefrem fordi, jeg ikke kan finde dig, dit bælgøjede fjols. Du har gravet din egen grav, om det så er, hvor du optræder eller på stadion, skriver en person ifølge tv2.dk til Heino Hansen.

- Det er jo ikke engang, fordi din karriere er færdig. DU er fucking færdig, kan du forstå det? Du er så fucking død, dit lille svin.

Truslerne falder i private beskeder to uger efter, at Heino Hansen blev overfaldet efter et show.

Læs også: Mand anholdt for at tæske og true sin ekskæreste

- Jeg har det ikke godt i dag. Jeg har ikke lyst til at gå ud, siger Heino Hansen til tv2.dk.

Som Brøndby-fan ved han godt, er der er mange følelser i spil i forbindelse med fodbold. Men han er overrasket og forskrækket over, hvor voldsomme reaktionerne har været.

- Det var ikke for at være naiv, men jeg troede ikke, at folk kunne være i tvivl – men det kunne de godt. Det er en religion for folk, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip