Komiker: Twitter er skadeligt

Skrevet af admin

18/04/2015

Mest læste i dag

Det er et af de mest populære sociale medier, og især i USA har det sociale medie Twitter kæmpe succes.

Men for den amerikanske komiker Louis C.K. var bekendtskabet med Twitter ikke et vellykket et af slagsen. Det skriver Rolling Stone.

- Det fik mig ikke til at have det godt. Det fik mig i stedet til at føle mig dårlig, så jeg stoppede med at gøre det, forklarer komikeren, som nu har droppet Twitter helt. 

Den rødhårede komiker, der er bedst kendt for sin rolle som Louie i tv-serien af samme navn, understreger, at det ikke var negative kommentarer fra folk, der fik ham til at slette sin konto, men derimod hans egne indlæg.

- Hver gang jeg tweetede, var jeg sådan: "Arh, jeg kan ikke lide, hvordan det kom ud". Og så så fire og en halv million det, siger Louis C.K, der primært har brugt Twitter til at promovere sit arbejde.

Faktisk synes han, at det populære medies natur er direkte skadelig.

- Det er for øjeblikkeligt. Jeg tror ikke, at hastigheden hjælper på dialogen, siger komikeren og uddyber:

- Jeg tror, at det er derfor, at alt er forskruet og polariseret, fordi folk er for hurtige, de prøver at reagere for hurtigt, siger han i interviewet.

På Twitter kan brugerne skrive korte beskeder til deres følgere og kommentere på andres tweets, men en besked må højest være 140 tegn.

Newspaq