Komiker vækker debat på Facebook: "Nyder de sidste dage inden vi får den dumme dyresex-lov..."

Der er kommet godt gang i kommentarerne på komikeren Jonatan Spangs Facebook-profil, efter han i går postede et ellers ret uskyldigt billede.

På billedet står komikeren i bar overkrop og krammer en hundehvalp. Men det er nu teksten til billedet, som både har fået folk op i det røde felt og andre til at skraldgrine.

- Nyder de sidste dage inden vi får den dumme dyresex-lov… Og skriver show til efter sommer -billetter jonatanspang.dk, skriver komikeren, der har sponseret opslaget, så det kommer ud til rigtig mange Facebook-brugere.

Tilbagemeldingerne på det - man må formode er en joke - er blandede.

- Synes hr spang virkelig at sex med dyr er i orden???? Danmark blir snart smidt ud af Norden, da vi er så liberale og ateistiske... VI MINDER FOR MEGET OM HOLLAND!!!!!, skriver David Frantsen.

- HAHAHA. ..vildt sjovt, lidt ligesom pædofili, voldtægter og andre hylende morsomme ting der gør ondt. Nej....bare nej Jonathan, skriver Estel De Macazaga-Lillelund.

Læs også: Dansk komiker joker med sexchikane

- Forstår ikke at det skulle være sjovt, skriver Ove Fjeldberg.

Rigtig mange synes dog, at joken er sjov og kører videre på den i kommentarfeltet.

- Betyder loven så at vi ikke må lege med missen mere, spørger Steen Støckel Markdanner.

- Glæder mig dog over at vi i samme hug slipper af med flueknepperi, skriver Kristina Hussak.

Se opslaget nedenfor.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Nyder de sidste dage inden vi får den dumme dyresex-lov... Og skriver show til efter sommer -billetter jonatanspang.dk

Posted by Jonatan Spang on 10. maj 2015

 

 

Dagens Gossip