Kommende brud løj sig dødelig syg: Brugte donationer og velgørenhed til luksus-bryllup

Sociale medier bugner af rørende historier om alvorligt syge personer, der har brug for donationer til behandling eller en særlig oplevelse. Og donationerne kan ofte ende med at være velvoksne og gøre en stor forskel for hovedpersonen.

Det havde 24-årige Danielle Watson fra Essex i England luret, da hun i april 2012 startede en donation på flere sociale medier, hvor hun fortalte, at hun led af livmoderhalskræft, og at hendes odds kun var 15 % for overlevelse. Samme historie fik hendes chokerede familie. Det skriver The Mirror.

Læs også: Far stjal dødeligt syge datters ferieopsparing

Den unge kvindes sørgelige historie fik folk fra nær og fjern til at donere penge til den livsnødvendige behandling, som Daniella hævede hun havde brug for. Små 60.000 kroner blev doneret til Daniella.

Som prikken over i'et offentliggjorde Danielle, at hun drømte om at blive gift, inden hun skulle starte kemoterapi, og derfor opfordrede hun virksomheder til at donere ting til hende. En lokal butik gav hende en brudekjole og andre hjalp med at skaffe et selskabslokale til nedsat pris, en gratis bryllupsfrisør, 10 flasker champagne og flere andre tjenester. 

Læs også: Denne kvinde skal dø den 1. november

Men i virkeligheden var Daniella Watson ikke syg - hun var ude efter at få sit drømmebryllup betalt af andre.

Bedrageriet blev opdaget, da Danielle afslørede på Twitter i juni 2012, at hun var gravid. Det fik folk til at stille spørgsmålstegn ved hendes historie, og sagen blev meldt til politiet.

Nu er Daniella endt i retten, hvor hun er anklaget for groft bedrageri og svindel.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- På intet tidspunkt har en læge fortalt hende, at hun havde nogen som helst form for kræft, og hun har aldrig fået behandling for det, siger anklageren i sagen, Marcus Croskell, som forklarer, at Danielles løgne var særdeles omfattende og hele tiden greb om sig.

Under retssagen er Danielle gået fra at hævde, at hun var uskyldig til at kende sig skyldig. Ifølge The Mirror vil der falde dom i januar.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip