Kommentar: Spørgsmål til den muslimske terrorist

Shazia Sarwar er journalist og muslim. Hendes kommentar og spørgsmål til terrorister, som dem vi har set i Frankrig denne uge, hitter lige nu på de sociale medier.

Læs her, hvad hun skriver. Indlægget er frit redigeret og oversat fra vg.no.

Spørgsmål til den muslimske terrorist
Jeg spørger, fordi jeg er muslim. Og du siger, du er muslim. Og du siger, du dræber for Guden, vi begge tror på. Nogle muslimer hylder dig. De fleste gør ikke, og jeg spørger på vegne af sidstnævnte:

- Hvad har du egentlig opnået?

I går dræbte du 12 personer og ytringsfriheden. Du siger, du hævnede profeten. Du var krænket, fordi der blev tegnet karikaturer. Charlie Hebdo havde et oplag på 50.000.

Det ændrede du i går. De karikaturer, du mente, det var værd at dræbe for, så ingen skulle turde at tegne vores profet igen, de fik i går et oplagstal på 500 millioner. Mindst. Aviser over hele verden har karikaturerne på forsiden i dag: Både på web og på papir. Millioner har ændret profilbillede til en Muhammed-karikatur. Du sagde “Charlie Hebdo er død”. Verden svarede med at sige “Je suis Charlie”: “Jeg er Charlie”.

De siger: Tegn, tegn, tegn
Du har gjort Charlie Hebdo udødelig. Og ytringsfriheden er genopstået stærkere end nogensinde. Og ved du, at mange muslimer, som I 2005 og 2006 blev såret og deprimerede over Muhammed-tegningerne, i går skrev, at de har ændret mening? De siger, at drab på forsvarsløse er en langt større fornærmelse mog muslimer, end karikaturer nogensinde vil være det. De siger: “Tegn, tegn, tegn”. Det har du opnået.

Du kom for alvor på banen den 11. September 2011 med terrorangrebet mod USA. Du dræbte 2996 mennesker. Du bidrog med at starte “Krigen mod terror”. Den er endnu ikke ovre. Og der vil aldrig blive udnævnt en sejrherre af den. Krigen har kostet 116.657 civile ofre, og vi tæller stadig.

Du tabte din sag
De fleste er muslimer som dig og mig. Børn, ældre, kvinder, mænd. Titusinde af civile er dræbt af NATO-styrker, titusinder af civile er dræbt af dig. Du kalder dem et offer i krigen for Gud, og du slagter dem ned uden at blinke: Dine medmuslimer. Og dine medmuslimer må bøde for dine overgreb. Had-kriminaliteten mod muslimer i vestlige lande øges. Det har du opnået.

Hvis dine argumenter havde tyngde, havde du så ikke kunne overbevise alle karikaturtegnere om at lægge deres blyant væk? Forstår du, at du tabte din sag, den dag du løftede dit våben? Jeg spørger, fordi jeg er muslim. 

Læs hele indlægget her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip