Kommentator: Liga Cup-finale giver Klopp ro i Liverpool

Jürgen Klopp kunne juble, da hans Liverpool-hold tirsdag aften kvalificerede sig til finalen i Capital One Cup, den engelske Liga Cup i fodbold.

Den tyske manager havde god grund til at være lettet efter sejren over Stoke i en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Finalepladsen giver ham nemlig ro fremadrettet, vurderer fodboldkommentator Niels Christian Frederiksen.

- Det betyder rigtig meget. Snakken i Liverpool går på, at Liga Cuppen er det, man går efter at vinde i denne sæson.

- Man kunne også se i kampen mod Stoke, at Liverpool stillede med det stærkeste hold, og det er ellers en turnering, der ofte bliver nedprioriteret. Men den har høj prioritet i Liverpool.

- Det er en fin bedrift, at Liverpool er kommet i finalen. Kan de også vinde den, vil det være rigtig fint, siger Niels Christian Frederiksen, der kommenterer Premier League for Viasat.

Jürgen Klopp blev i oktober nærmest båret ind i Liverpool på en bølge af begejstring, da den tidligere Borussia Dortmund-træner afløste fyrede Brendan Rodgers.

Foreløbig ligger Liverpool dog kun på syvendepladsen i Premier League, hvor klubben under tyskeren både har vundet meriterende udesejre over Chelsea og Manchester City, men også har tabt til klubber som Newcastle, Watford og Crystal Palace.

- De er meget begejstrede for ham, men resultaterne har ikke været som håbet. Men der er stadig stor optimisme i Liverpool, efter at klubben er kommet i Liga Cup-finalen.

- Jeg tror, at realismen har meldt sig. At det her er en mellemsæson, og at der vil gå et par transfervinduer, inden Klopp kan lave et hold, der kan spille med om mesterskabet lige som i 2013/14-sæsonen, siger Niels Christian Frederiksen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip