Kommune er efter invalid mand, der ikke selv kan holde sit fortov: Men så sker det utrolige en dag

Slagelse Kommune har længe været efter den 65-årige husejer, Sten Andersen, fordi han i årevis hverken har beskåret træer eller fjernet de blade, der har hobet sig op på fortovet. Men nu er det problem pludselig løst for den 65-årige invalidepensionist. Det skriver sn.dk.

Forleden kom en fremmed mand Sten Andersen, der bor på Mathiensensvej 12 i Korsør, til undsætning. Udstyret med haveredskaber og en trailer gik den flinke men ukendte mand i gang med at ordne fortovet, som indtil da ikke tillod barnevogne, kørestole eller fyldige fodgængere at passere.

Læs også: Advarsel til cyklister: Hvis du finder gaffatape på cykelstativet, skal du straks gøre dette

Sten Andersen var målløs, da han opdagede manden, og fyldt med taknemmlighed over den fremmede mands store hjerte.

- Jeg havde lige fået en ny seddel fra kommunen den 15. februar om, at jeg skulle ordne mit fortov, da denne her mand dukker op dagen efter. Først troede jeg, at han var fra kommunen, men han havde blot læst i Sjællandske, at jeg havde brug for hjælp. Og derfor var han kommet, fortæller Sten Andersen, der har slidtgigt flere steder i kroppen og derfor er invalidepensionist, til sn.dk.

Sten Andersen kunne ikke få meget at vide af den hjælpsomme mand, som han beskriver som værende 40-50 år, kun at han kom fra Skælskør-området.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Som belønning for flere timers arbejde gav Sten Andersen hvidvin til hans redningsmand.

Slagelse Kommune havde længe varslet, at fortovet ud for Sten Andersens grund, som er offentlig grund, skulle vedligeholdes, ellers ville kommunen få det gjort på hans regning. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip