Kone gav ultimatum: Efterlad barn med Downs Syndrom eller jeg vil skilles

Samuel Forrest er fra New Zealand og gift med sin armenske kone. De har boet sammen i Armenien de sidste tre år, fortæller kidspot.com.au.

Idyllen gik dog i stykker for 14 dage siden, hvor parret fik sønnen Leo. Han havde nemlig Downs Syndrom. Noget, som i Armenien er meget tabuiseret og bringer skam over familier. 

Resolut sagde Samuels kone, at hun ikke ville have noget med Leo at gøre. Men Samuel var solgt. Som han stod og holdte sin søn blev det klart for ham, at han ikke bare kunne efterlade ham. Hospitalet gav ham nemlig ti dage til finde ud af, om han ville beholde Leo eller sende ham direkte på børnehjem. 

- Jeg kunne ikke bare efterlade ham. Min kone sagde, at hun og hendes familie ikke ville vide af ham, og hvis jeg ville beholde ham, så var vores ægteskab over. Det er desværre sådan kulturen fungerer her,- fortæller Samuel.

Han har nu startet en fundraising, hvor han håber at kunne samle penge nok til at tage hjem til New Zealand, og give sin søn en god opvækst.

- Lægen sagde, at det var første gang han har oplevet en far, som tog en søn med Downs Syndrom med hjem,- fortæller Samuel videre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip