Kone om voldstiltalt mand: Han voldtog mig dagligt

Daglige voldtægter i omkring halvanden måned. Det har en kvinde angiveligt været udsat for, mens hendes mand skulle have holdt hende indespærret i hendes lejlighed i København.

Det fortalte konen under en afhøring i Københavns Byret onsdag. Kvindens mand er blandt andet tiltalt for grov vold, voldtægt og frihedsberøvelse.

De anklager passer ikke ifølge den 33-årige mand, som nægter sig skyldig. Men det er en anden historie, der kommer fra konen.

- Han blev voldelig over for mig og slog mig, siger konen, der forklarer, at manden låste hende inde, når han gik fra lejligheden.

Konen fortæller, at hendes mand også fik hende til at ryge hash tre gange om dagen. Men under mandens afhøring var historien omvendt.

Ifølge den tiltalte tog han konen i at ryge hash ude på hendes altan og fandt desuden kokain i hendes taske.

Parret har været gift i 10 år, og sammen har de to børn. I fremlæggelsen af sagen fortalte anklager Mette Lorentzens, at parret "har haft et turbulent liv sammen præget af flere brud og genforeninger".

Parret havde været adskilt i en årrække, da konen besluttede sig for at tilgive sin mand, der ifølge hende også tidligere havde været voldelig over for hende.

- Jeg håbede, at faren havde ændret sig og kunne hjælpe mig, siger hun og fortsætter:

- Jeg blev syg, og mine børn blev taget fra mig, siger konen, som blev meget berørt under sin afhøring.

Børnene var placeret hos en plejefamilie, mens moren angiveligt var indespærret fra den 9. januar til den 19. februar i år. Den 33-årige mand er også tiltalt for at have udøvet vold mod sine to børn.

Konen har tidligere trukket anmeldelsen tilbage. Det skete ifølge hende, fordi hun var bange for den tiltalte.

Igen var det den omvendte forklaring, der havde lydt tidligere fra den tiltalte. Han fortalte, at han ofte havde været udsat for, at konen havde beskyldt ham for noget den ene dag og så trukket det tilbage den næste.

Der forventes dom i sagen fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip