Kone til Lennons morder: Han bør tilgives

Skrevet af admin

16/12/2014
Den 8. december var det 34 år siden, at Beatles-musikeren John Lennon blev skudt og dræbt foran sit hjem.Drabet efterlod en verden af musikelskere i sorg og chok over det meningsløse mord. Lennons morder, Mark David Chapman, har senere forklaret drabet med, at han hørte stemmer og bare gerne ville være berømt.I et længere interview, der er bragt på Mail Online, fortæller Chapmans kone, Gloria Chapman, om sin mands handlinger.- John var en rar person, men det tænkte Mark ikke på. Den dag satte han i stedet sig selv først, og det det var hans fejltagelse, siger Gloria Chapman, der søger om tilgivelse hos Lennons enke, Yoko Ono.Ifølge Gloria Chapman har både hun og Chapman skrevet breve til Ono.- Hvis Mark kunne sige noget til John og Yoko, ville han sige, at han var ked af al den smerte, han har forårsaget. Og at han ville håbe på tilgivelse, siger Gloria Chapman.I et interview i tv-programmet "The Jonathan Ross Show" tidligere i december fortalte Lennons bandkammerat Paul McCartney om den skæbnesvangre dag og kaldte Chapman for "idioten over alle idioter."- Paul McCartney har ret til at sige, hvad han mener, men jeg tror, han ville kunne lide Mark, hvis han mødte ham. Han putter altid sine egne behov i anden række, og han ville imødekomme et besøg fra hr. McCartney, siger Gloria Chapman, der selv håber på at møde Lennons enke, Yoko Ono, en dag.- Der er intet, jeg ikke kan snakke med Mark om. Vi bad for, at hun (Yoko Ono, red.) finder Jesus og finder tilgivelse for Mark. Jeg håber, at jeg en dag kan sige det til hende, siger Gloria Chapman.Lennons morder søgte den 20. august 2014 om prøveløsladelse, men den blev afvist af frygt for, at han vil gentage en lignende handling. Han kan først søge om ny prøveløsladelse om to år.Newspaq

Mest læste i dag

Den 8. december var det 34 år siden, at Beatles-musikeren John Lennon blev skudt og dræbt foran sit hjem.

Drabet efterlod en verden af musikelskere i sorg og chok over det meningsløse mord. Lennons morder, Mark David Chapman, har senere forklaret drabet med, at han hørte stemmer og bare gerne ville være berømt.

I et længere interview, der er bragt på Mail Online, fortæller Chapmans kone, Gloria Chapman, om sin mands handlinger.

- John var en rar person, men det tænkte Mark ikke på. Den dag satte han i stedet sig selv først, og det det var hans fejltagelse, siger Gloria Chapman, der søger om tilgivelse hos Lennons enke, Yoko Ono.

Ifølge Gloria Chapman har både hun og Chapman skrevet breve til Ono.

- Hvis Mark kunne sige noget til John og Yoko, ville han sige, at han var ked af al den smerte, han har forårsaget. Og at han ville håbe på tilgivelse, siger Gloria Chapman.

I et interview i tv-programmet "The Jonathan Ross Show" tidligere i december fortalte Lennons bandkammerat Paul McCartney om den skæbnesvangre dag og kaldte Chapman for "idioten over alle idioter."

- Paul McCartney har ret til at sige, hvad han mener, men jeg tror, han ville kunne lide Mark, hvis han mødte ham. Han putter altid sine egne behov i anden række, og han ville imødekomme et besøg fra hr. McCartney, siger Gloria Chapman, der selv håber på at møde Lennons enke, Yoko Ono, en dag.

- Der er intet, jeg ikke kan snakke med Mark om. Vi bad for, at hun (Yoko Ono, red.) finder Jesus og finder tilgivelse for Mark. Jeg håber, at jeg en dag kan sige det til hende, siger Gloria Chapman.

Lennons morder søgte den 20. august 2014 om prøveløsladelse, men den blev afvist af frygt for, at han vil gentage en lignende handling. Han kan først søge om ny prøveløsladelse om to år.

Newspaq