Kong Frederiks Madrid-billeder nåede nye niveauer: Nu er hun tilbage

Skrevet af Emil Martesen

03/03/2024
Foto: Shutterstock
Nu er den den mexicanske jetsetter tilbage efter Kong Frederiks Madrid-billeder nåede nye niveauer.

Dagens topnyheder

Det er de færrestes næse gået forbi, at kong Frederik stjal rampelyset efter hans besøg hos den mexicanske TV-personlighed, Genoveva Casanova.

Og det fik den 47-årige jetsetter til for godt 1,5 måned siden at trække stikket på Instagram - men det var angiveligt kun for en stund.

Efter en periode væk fra rampelyset og de sociale medier, er Genoveva Casanova nemlig vendt tilbage til Instagram

Hendes tilbagevenden kommer efter en kortvarig digital pause, som fulgte i kølvandet på de heftige spekulationer og historier i den spanske presse om hendes forbindelse med den danske kongefamilie tidligere på året.

Og Genoveva Casanovas Instagram-profil lyser nu op med budskabet "KÆRLIGHED ER DEN ENESTE VEJ...", et statement der følges af næsten 80.000 followers, og signalerer en ny begyndelse for hende på mediet. 

Men Genoveva Casanova er ikke kun vendt tilbage til Instagram.

Hun har også genoptaget sit arbejde inden for tv-verdenen, hvor hun tidligere har deltaget i diverse realityshows.

Ifølge det spanske magasin Hola, er hun netop startet på optagelserne til realityshowet 'El desafío'.

En ny udfordring for Casanova, der tidligere har erkendt sine begrænsninger i konkurrencebaserede programmer, men alligevel fundet glæde i dem. Hendes tilbagevenden til tv og sociale medier indikerer et ønske om at genoptage sin karriere og offentlige liv, på trods af de udfordringer og skandaler, der har fulgt hende.