Kongelig baby med i »East Enders«

En aktuel begivenhed har igen fået plads i »EastEnders«. BBC ville fejre nationens nye tronarving i den populære TV-serie og fik i al hast indspillet noge ekstra scener til denne uges afsnit, der blev sendt i går.

Den første sekvens kom i kassen blot et par timer efter, at prins William og hans kone hertuginde Catherine af Cambridge var blevet forældre. I dette klip diskuterer to af de medvirkende fødslen af den lille ny prins.

»Det er en kæmpebegivenhed både for kongefamilien og for landets befolkning, så vi syntes, at indbyggerne i Walford også skulle markere fødslen«, siger en talskvinde med henvisning til den fiktive London-bydel, hvor »Eastenders« udspiller sig.

Det er langt fra første gang, der ændres på handlingen i forbindelse med markante begivenheder. I 2011 blev William og Catherines bryllup eksempelvis omtalt og sidste sommer var OL med. Senest var det Andy Murrays Wimbledon-triumf, der blev lempet ind i handlingen.

Også nogle af TV-verdenens populære stjerner har gratuleret de nybagte forældre med sønnen. Under en pause i indspilningen af filmen »Muppets Most Wanted« har frøen Kermit og Miss Piggy ønsket tillykke på video.

Miss Piggy benytter lejligheden til at jamre over, at hun føler sig skruk og taler længselsfuldt om »lyden af små haletudsefødder, der tripper hen over gulvet«. Dem har Kermit dog svært ved at forestille sig. »Haletudser har ikke fødder«, vrisser han.

 

Dagens Gossip