Konkurrent forsvarer presset Moyes

Et kriseramt Manchester United-hold tager lørdag eftermiddag imod Aston Villa på Old Trafford.

Her er stemningen for alvor ved at vende sig mod manager David Moyes, der er i gang med sin første sæson i klubben, og det går ikke godt.

De forsvarende mestre er blot på en syvendeplads i Premier League, og Moyes har været under et enormt pres de seneste mange uger.

Men det har taget overhånd, mener Aston Villa-manager Paul Lambert.

- Noget af kritikken er overdrevet. Han har et kæmpe job, og det er ikke fordi, at han står der og har det godt. Han er rasende, som alle andre ville være. Det er ikke rart for ham at modtage al den kritik.

- At nogle fans truer med få et fly til at flyve over stadion under kampen med et banner, hvor der står, at han ikke er ønsket, er lidt ekstremt, siger Lambert med henvisning til, at en fanfraktion truer med netop sådan et stunt.

Tirsdag indkasserede United et ydmygende 0-3-nederlag på hjemmebane til ærkerivalen Manchester City, som i modsætning til bysbørnene kæmper med om mesterskabet.

Moyes, der sidste sommer overtog jobbet fra legenden Alex Ferguson, har en seksårig kontrakt med United. Det var i øvrigt Ferguson, som håndplukkede Moyes til jobbet.

United-Villa-kampen begynder klokken 13.45.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip