Konkurs: Flotte Fyr snydt af restaurant-ejer

I november blev reality-deltageren Flotte Fyr ansat som barchef på en ny cocktailbar og restaurant midt i Kolding. Men kendissen med det borgerlige navn Mark Hansen har aldrig set en krone for sit arbejde, og nu er resuaturanten under konkursbegæring. Det skriver Kolding Ugeavis.

På byens centrale torv, Akseltorv, åbnede restaurant Noca i december, og de cirka 15 ansatte knoklerede løs for at give forretningen en god start.

LÆS OGSÅ: Manager føler sig snydt: Amalie hevet i retten

Men ifølge de ansatte stod det hurtigt klart, at ejeren, Shri Raman, on dennes søn, Mathias Sri Raman, ikke havde helt styr på tingene, og ved månedens udgang fik ingen af de ansatte udbetalt løn.

Siden er medarbejderne flere gange blevet lovet lønnen, hvor efter den alligevel ikke er blevet udbetalt, og Shri Raman svarer ikke længere på deres henvendelser.

- Nu står vi en masse frustrerede medarbejdere tilbage. Mark Hansen (Flotte Fyr) mangler også at få sin løn og har sat sin advokat på sagen, Mange af de ansatte er unge og er derfor ikke medlem af en fagforening, skriver de unge kvinder Camilla Lindgaard Lauritsen og Mia Magnussen i et åbent brev til Kolding Ugeavis.

De er begge blandt de ansatte på Noca, som aldrig har set så meget som en krone af deres løn.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Kvinderne har opdaget, at Shri Raman nu er ved at åbne en ny café. Denne gang i Vejle, hvor han også bor.

- Vi vil gerne sørge for, at andre ikke skal igennem det, vi har været igennem. Mathias Sri Raman of Shri Raman er desværre ikke til at stole på, lyder det i brevet. 

 

Dagens Gossip