Konkurs: Paradis is lukker ni butikker - se her hvor

Ni butikker hos iskæden Paradis er lukket efter konkurs hos franchisetageren RC Retail Aps. Konkursen berører ifølge RC Retail cirka 100 medarbejdere - primært unge deltidsansatte - der alle er henvist til Lønmodtagernes Garantifond.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis

De har ikke modtaget løn ved månedsskiftet. I Nordsjælland gælder det ansatte ved Paradis i Hillerød, Vedbæk, Tisvilde, Hørsholm og Hornbæk. I Jylland gælder det fire butikker i Kolding, Fredericia og Vejle.

- Det gør rigtig ondt på mig og min familie, at det er gået sådan her for både selskabet og for medarbejderne, siger Nicolaj Christensen, der er manden bag RC Retail til Frederiksborg Amts Avis.

Kurator i boet er advokat Per Hald fra advokatfirmaet Brandt & Lauritzen i København. Han skønner, at RC Retail Aps er lukket med en gæld på cirka 15-20 millioner kroner. De største kreditorer er Paradis Danmark, der ejer konceptet bag Paradis og tillige stod bag konkursbegæringen, og Jyske Bank, der er RC Retails bankforbindelse.

De øvrige cirka 50 isbutikker i franchisekæden under Paradis Danmark er ikke berørt af konkursen, oplyser Paradis Danmarks administrerende direktør Martin Andersen.

Han forventer, at de berørte isbutikker åbner igen med ny franchisetager, når issæsonen starter i foråret 2015.

- Lige nu er mange af kædens butikker lukkede, men det er på grund af årstiden. Vores forventning er, at de butikker, der er berørt af denne her situation, de opstår med en anden franchisetager, når issæsonen starter i marts april måned næste år.

Martin Andersen oplyser, at alle udstedte gavekort fra de berørte butikker vil blive honoreret i kædens øvrige butikker i Danmark eller i de berørte butikker, når de efter forventning genåbner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip