Konkurstrussel koster Peter Sørensen norsk trænerjob

Trænerjobbet i den norske 1. divisionsklub HamKam blev af kort varighed for Peter Sørensen. Efter bare halvanden måned i jobbet meddeler den norske klub, at den stopper samarbejdet med den danske træner.

Det er en overhængende fare for at gå konkurs, der koster Sørensen jobbet. Han bliver sparet væk i klubbens forsøg på at overleve økonomisk. Desuden er spillerne blevet varslet en lønnedgang på 30 procent.

Det er i fælles forståelse, at Peter Sørensen og HamKam indstiller samarbejdet.

- Vi er helt enkelt blevet enige om at stoppe samarbejdet. Projektet for efteråret er ikke det projekt, jeg blev ansat til.

- Jeg har respekt for klubbens situation og i kraft af, at den er så spændt, som den er, er der ingen grund til, at klubben skal belastes yderligere med min relativt store løn i deres sammenhæng. De penge kan bruges bedre på noget andet, siger Peter Sørensen til Ritzau.

Peter Sørensen blev præsenteret som ny træner i den norske klub 15. maj. Da fik han kontrakt for resten af kalenderåret med option på en forlængelse.

Nu er Peter Sørensen igen arbejdsløs, som han også var det i en kort periode, efter han blev fyret i AGF i forårssæsonen.

Bestyrelsen i HamKam mødes i løbet af fredag for at diskutere klubbens fremtid. Heller ikke på det sportslige plan har sæsonen været opløftende for klubben. Den ligger klart sidst og er på vej ned i den tredjebedste række.

/ritzau/

 

Dagens Gossip