Konservative vil have nærpoliti i alle landets ghettoer

De Konservative vil oprette nærpoliti i alle landets ghettoer. Det skriver partiets leder, Søren Pape Poulsen, i en kronik i Søndagsavisen, hvor han ridser De Konservatives nye udlændingeudspil op.

- Vi vil under ingen omstændigheder acceptere, at ghettoerne lukker sig om sig selv – og vi vil ikke acceptere, at der er steder, hvor dansk ret ikke bliver respekteret. Derfor vil vi oprette nærpolitistationer i alle ghettoer, skriver Søren Pape Poulsen i Søndagsavisen.

Han advarer mod parallelsamfund i ghettoerne, som ikke respekterer dansk lovgivning og normer.

- Bor man i Danmark, skal man integrere sig i det danske retssamfund, hvor dommere står over imamer, og alle der kaster med sten mod politifolk bliver lagt i håndjern. Det er ikke til diskussion, lyder det.

I kronikken skriver partiformanden, at integrationen er slået fejl, og at der må stilles skrappere krav til indvandrere, som kommer til Danmark.

- Det er nødvendigt, at indvandrere tilegner sig det danske sprog og de centrale værdier, skriver Søren Pape Poulsen blandt andet.

K-lederen skriver desuden, at man ikke skal forskelsbehandle indvandrere på baggrund af deres oprindelsesland.

Dermed lægger han op til konflikt med Venstre, som netop i sommer lancerede et kontroversielt forslag om at forskelsbehandle udenlandsk arbejdskraft afhængigt af, om de kommer fra et vestligt eller ikkevestligt land.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip