Kontroversiel hiphopper takker kongefamilie

Skrevet af admin

27/04/2015
Han er notorisk kendt for at ryge cannabis, og blandt andet har han fortalt, at han under et besøg i Det Hvide Hus tændte op for en joint.Det har haft store konsekvenser for den kontroversielle rapper Snoop Dogg, der for eksempel blev bandlyst fra Norge i to år, efter han blev snuppet med otte gram cannabis på vej ind i landet.Selv er han overbevist om, at det samme ville være sket i England, hvis ikke det havde været for den britiske kongefamilie.Det skriver The Guardian.- De prøvede at smide mig ud af England, men så kom dronningen med en kommentar om, at hendes børnebørn var vilde med Snoop Dogg, og at jeg ikke havde brudt loven i Storbritannien, så derfor gav hun mig lov til at blive, forklarer han.Taknemmeligheden over for dronningen og hendes børnebørn har resulteret i stor respekt for kongefamilien fra rapperens side.- To af børnebørnene voksede op og blev prins William og prins Harry. Jeg havde en indflydelse på dem, og de havde en indflydelse på deres bedstemor. De elsker min musik, og sådan er det. Der er en gensidig kærlighed og respekt, det er helt sikkert, siger Snoop Dogg.Ritzau Fokus

Mest læste i dag

Han er notorisk kendt for at ryge cannabis, og blandt andet har han fortalt, at han under et besøg i Det Hvide Hus tændte op for en joint.

Det har haft store konsekvenser for den kontroversielle rapper Snoop Dogg, der for eksempel blev bandlyst fra Norge i to år, efter han blev snuppet med otte gram cannabis på vej ind i landet.

Selv er han overbevist om, at det samme ville være sket i England, hvis ikke det havde været for den britiske kongefamilie.

Det skriver The Guardian.

- De prøvede at smide mig ud af England, men så kom dronningen med en kommentar om, at hendes børnebørn var vilde med Snoop Dogg, og at jeg ikke havde brudt loven i Storbritannien, så derfor gav hun mig lov til at blive, forklarer han.

Taknemmeligheden over for dronningen og hendes børnebørn har resulteret i stor respekt for kongefamilien fra rapperens side.

- To af børnebørnene voksede op og blev prins William og prins Harry. Jeg havde en indflydelse på dem, og de havde en indflydelse på deres bedstemor. De elsker min musik, og sådan er det. Der er en gensidig kærlighed og respekt, det er helt sikkert, siger Snoop Dogg.

Ritzau Fokus