Kort: Se hvad der skete da Maddie forsvandt

17/10/2013 13:39

Ann Katrine Warren

Nyheder

Mest læste i dag

I håb om at komme i kontakt med flere vidner, har Scotland Yard udarbejdet et interaktivt kort, som viser, hvor og hvad der skete den skæbnesvangre nat i 2007, hvor britiske Madeleine McCann blev bortført fra en ferielejlighed i Portugal.

På kortet kan man klikke sig ind på foreskellige overvågningsbilleder fra området, og høre efterforskninglederens forklaring af de spor, man har.

Læs også: Kate McCann: Jeg havde dårlig samvittighed flere år efter Maddies forsvinden

Politiet håber derved, at flere vidner, som opholdt sig i Praia da Luc den 3. maj 2007, vil komme frem med oplysninger i sagen. Ligesom man håber at finde frem til de mænd, som der i sidste uge blev offentliggjort fantomtegninger af.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Kortet er blevet offentliggjort, efter BBC-programmet Crimewatch mandag aften satte fokus på Madeleine McCann-sagen. Siden har Scotland Yard modtaget mere end 1000 henvendelser, og flere peger på den samme person, som politiet nu eftersøger.

Læs også: Se tv-indslag her: Politiet har fået tip om fantomtegning i Maddie-sagen

Den 3-årige Maddie var lagt til at sove sammen med sine to brødre i en familiens ferielejlighed, men forældrene spise sammen med venner på en restaurant få meter derfra. Flere gange kiggede de voksne til børnene, men sidste gang var den lille pige væk, og trods intensiv efterforskning og stor mediebevågenhed er hun aldrig blevet fundet.

Gå på opdagelse i Scotland Yards interaktive kort herunder: