Korthåret stjerne: Andre mænd vil have mig

Klip, klip, klip lød det tidligere i år rundt om den danske sangerinde Oh Lands hoved.

Hun valgte nemlig at lade de dengang lyseblå, lange lokker falde til fordel for en helt kort og næsten sorthåret frisure.

Men turen hos frisøren har ikke bare ændret den populære sanglærkes udseende.

- Som kvinde føler jeg mig mere cool og stærk med kort og mørkt hår. Jeg føler, at jeg pleaser mindre og bidrager mindre til pigers image om at se ud på en bestemt måde, siger Oh Land.

Det image bidrog hun dog i høj grad til tilbage i 2011, da hun udgav pladen "Oh Land". Men det generede hende også.

- Da jeg havde langt blond hår, var det hvem som helst, der synes, at jeg var pæn. Det var også det, jeg blev træt af dengang. Mit udseende gjorde, at jeg blev sat i en bås, som jeg på ingen måde følte, jeg passede ind i, siger Oh Land.

Efter der ikke er lige så meget hår at vifte med, kan Oh Land da også godt mærke, at det er en anden type fyrer på gaden, der finder hende attraktiv.

- De mænd, der kigger på mig nu, er i højere grad nogle, der gerne vil blive udfordret. Det er i det hele taget nogle helt andre mænd, og piger for den sags skyld, der vender hovedet nu, når jeg går på gaden, siger Oh Land.

Selvom den danske sangerinde er glad for sit korte hår, kan hun dog stadig godt tage sig selv i at ligge under for den kvindelige stereotype og få trang til et feminint boost.

- Nogle gange kigger jeg mig i spejlet og tænker: Shit mand! Så har jeg bare brug for at tage en kjole på og nogle øreringe, for ellers går det galt, siger Oh Land og griner.

Den 29-årige sangerinde tror da heller ikke, at hun havde turde klippe alt håret af tidligere.

- Jeg tror ikke, at jeg havde haft mod nok til at klippe mit hår kort for 10 år siden. Der ville jeg have følt mig alt for drenget. Men det har jeg ikke noget imod nu. Jeg synes faktisk, det er lidt sjovt, siger Oh Land.

Sangerinden har netop udgivet sit fjerde album "Earth Sick".

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip