Kosovo-klub: Suarez kan spille for os under karantænen

Lidt fodboldpolitisk drilleri - eller et reelt tilbud?

Mandag blev der skrevet et lille nyt kapitel i sagen om Luis Suarez og hans bid i VM-kampen mod Italien.

Angriberen får nu tilbudt et sted at spille fodbold i de fire måneder, hvor han er udelukket fra al fodbold af det internationale fodboldforbund (Fifa).

Liverpool- og Uruguay-stjernen tilbydes nemlig et lejeophold i Kosovo-klubben Hajvalia Pristina. Spørgsmålet er så, om tilbuddet er reelt - eller klubbens måde at drille Fifa på.

- Suarez kan ikke spille de næste fire måneder, men idet Kosovo ikke anerkendes af Fifa, mener vi, at han kan spille her. Vi har gjort et tilbud klar til Liverpool, siger klubbens direktør, Xhavit Pacolli ifølge flere medier.

Ifølge avisen Bota Sot vil klubben betale Suarez i omegnen af 11.000 kroner om måneden i løn, mens Liverpool kan få godt 220.000 kroner for at leje angriberen ud til Hajvalia Pristina i de fire måneder, den alligevel ikke må benytte Suarez.

Symbolske beløb med tanke på, at der er tale om en af Premier Leagues stærkeste klubber og en af verdens bedste angribere.

Suarez fik karantænen på i alt ni landskampe samt udelukkelse for al fodbold i fire måneder for at have bidt italienske Giorgio Chiellini i en VM-kamp.

Uruguay vandt kampen og avancerede fra gruppen på bekostning af Italien, men uden Suarez på banen blev 1/8-finalen mod Colombia den sidste kamp ved VM for Uruguay, der tabte 0-2

/ritzau/

 

Dagens Gossip