Kræftramte kvinder laver super sexet musikvideo

Det er vigtigt at være fysisk aktiv - også når man er kræftramt. Det sætter en ny udgave af en sexet musikvideo fokus på. 

Husker du den svedige og sexede musikvideo, hvor letpåklædte kvinder danser i et aerobiclokale til Eric Prydzs store hit for ti år siden “Call on me”?

Nu har en flok norske kræftramte kvinder genskabt videoen. Der er stadig let påklædning, stramme balder og yderst veltrænede kvinder - dog med ar og mærker fra deres kræftbehandling.

Det skriver det norske magasin kk.no.

Målet med videoen er at få mere fokus på træning som en del af behandling mod kræft. 

Læs også: Se dem her: Mandlige roere stripper for en god sag

- Vi vil gerne vise, hvor vigtigt det er med fysisk aktivitet både under og efter behandling af kræft, for fysisk og mentalt at kunne håndtere kræftsygdommen bedst muligt, siger grundlægger og daglig leder af stiftelsen Aktiv mod Kræft, Helle Aanesen, til kk.no.

Med musikvideoen ønsker Aktiv mod Kræft at vise, at man er den samme flotte og attraktive person, selv om man bliver ramt af kræft.

- Den glæde og entusiasme, som kvinderne har vist ved at deltage i videoen, er helt fantastisk. Vi gav dem en svær udfordring, og det var de færreste af dem, som før havde danset i en fræk gymnastikdragt, siger Helle Aanesen.

De norske kvinder i videoen er mellem 20-50 år og kommer fra hele Norge. Efter nogle uger med danseundervisning rejste de veltrænede norske kvinder til London for at lave optagelserne i det lokale, som den originale musikvideo er optaget i.

Læs også: Overlæge: Sådan kan din mand undgå kræft

En af de dansende kvinder er 39-årig Anne Kari Prestegård. Hun har fået fjernet begge sine bryster efter hun i 2011 blev ramt af brystkræft. Hun fortæller til kk.no, at træning har betydet rigtig meget for hende. I begyndelsen kunne hun knap gå hen til opvaskemaskinen og sætte en kop i, men nu er hun i topform.

- Jeg havde aldrig før turdet stå og vrikke med bagdelen, men efter at have haft kræft, lever jeg bare livet ti gange mere end tidligere, siger Anne Kari Prestegård.

I Danmark er foreningen Proof of Life med til at sætte fokus på træning under og efter kræftbehandling. Her kan alle kræftramte mellem 18-40 år over hele landet mødes og træne sammen, for nemmere at komme igennem og over et hårdt forløb med kemo - og strålebehandling. Der er dog ikke kommet en fræk video fra Proof of Life, som deres norske søsterforening Aktiv mod Kræft netop har udgivet. 

 

Dagens Gossip